Faciliteter

Her er informationer omkring de forskellig faciliteter vi har til rådighed i Aalborg klatreklub.

Sportsklatring

Vi har en fantastisk rebhal der måler 12 meter fra gulv til top og med både slab væg, face og overhæng i forskellige grader. Flere steder har vi sat liner op så man nemt kan sætte op til topreb og vi har også en toppas.

                                                 

Fra caféområdet på 1. sal kan man se ens med-medlemmer klatre på de høje vægge.

                  

Bouldering

Vi har boulderfaciliter i 2 etager. Den i stueetagen kalder vi grotten. De to på første sal kalder vi balkonen, da den har udkig over det fællesrum vi deler med Aalborg Sportshøjskole, og den anden er forholdsvis ny og går stadig under det opfindsomme kaldenavn "den nye boulder"

                                                     

                                               

Desuden har vi en stor vippevæg sat op som kaosvæg samt et Moonboard med LED der også kan ændres i hældningsgrad fra 25 til 40. 

Udendørs boulder

Vi kan, udover vores indendørsfaciliteter, også tilbyde en mindre udendørs boulder de fleste kalder for svampen. Den er perfekt til udendørs hygge som sommeren og da der ikke er madras under den, er den en lille forsmag på at boulde udendørs hvor man skal spotte hinanden og bruge crashpads.

                      


Fællesrum

Vi deler fællesrum med Aalborg Sportshøjeskole hvor vi kan benytte deres kettlebells, dumbbells, vægtstang og -skiver samt romaskiner. Derudover har vi en øvevæg på 8 meter som vi bruger til sikringskursus og prøveklatring samt et stort campusboard.

Køkken

Vores køkken bruges ofte til at lave mad og fællesspisninger, samt til at hænge ud før og efter træning. Der er køleskab med drikkevarer der kan købes via Mobilepay, men du kan også selv opbevare mad mens du træner. Der er desuden komfur, ovn, mikroovn og diverse service.


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram