Klubmodul henter siden
Personlig Ekstratræning for j1
PT
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Personlig ekstratræning giver klatrerne på juniorholdet, der vil gøre noget ud af deres klatring, muligheden for at få specifik træning med fokus på at forbedre den enkeltes svagheder. I sidste ende er målet, at gøre dem til selvstændige klatrere, der har metoderne til at kunne træne og opnå deres personlige klatremål . Ud over den normale juniortræning tirsdag og torsdag, vil der være 2 ekstra timer om ugen med specifik træning, der er tilpasset til den enkeltes klatremål.


Pris: 400 kr. / måned


Max. antal personer: Der kan maksimalt være 4 personer ad gangen på holdet, for at sikre træningskvaliteten for hver enkelt klatrer. 


Tid: Man kan være på holdet 1 måned ad gangen, så det er muligt at starte/ stoppe hver måned. Træningen består af 2 timers træning hver uge (8 timer per måned) om mandagen fra 17:00 - 19:00. Dagen på ugen og specifikke tidspunkter kan ændres fra gang til gang ved efterspørgsel. 

Du er ved at tilmelde
Tid/Sted
Mandag: 17:00-19:00
Startdato
01.08.2022
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 4 pladser
Pris
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 4 på venteliste til HOLD Personlig Ekstratræning for j1 ( PT ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 72 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 288 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 3 gange.

Pengene refunderes ikke.

Nyheder

Sponsorer