Klubmodul henter siden
Personlig Ekstratræning for j1
Personlig Ekstratræning for juniorholdet | PT
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Beskrivelse:

Målet med personlig ekstratræning er at give klatrerne på juniorholdet, der virkelig vil gøre noget ud af deres klatring, muligheden for at fremme deres klatring yderligere. Ud over den normale juniortræning tirsdag og torsdag, vil der være 4 ekstra timer om ugen med specifik træning, der er tilpasset til den enkeltes klatremål.

Træner: Johannes Pielmeier (Juniorholdstræner)

Pris: 800 kr. per måned per person.

Max. antal personer: Der kan maksimalt være 4 personer ad gangen på holdet, for at sikre træningskvaliteten for hver enkelt klatrer.

Tid: Man kan være på holdet 1 måned ad gangen, så det er muligt at starte/ stoppe hver måned. Træningen består af 4 timers træning hver uge (48 timer per kvartal) fordelt på mandage og en anden ugedag fra 17:00 - 19:00. Tidspunkter kan ændres ved efterspørgsel.  

Læs mere

Personlig ekstratræning giver klatrerne på juniorholdet, der vil gøre noget ud af deres klatring, muligheden for at få specifik træning med fokus på at forbedre den enkeltes svagheder. I sidste ende er målet, at gøre dem til selvstændige klatrere, der har metoderne til at kunne træne og opnå deres personlige klatremål . Ud over den normale juniortræning tirsdag og torsdag, vil der være 2 ekstra timer om ugen med specifik træning, der er tilpasset til den enkeltes klatremål.


Pris: 400 kr. / måned


Max. antal personer: Der kan maksimalt være 4 personer ad gangen på holdet, for at sikre træningskvaliteten for hver enkelt klatrer. 


Tid: Man kan være på holdet 1 måned ad gangen, så det er muligt at starte/ stoppe hver måned. Træningen består af 2 timers træning hver uge (8 timer per måned) om mandagen fra 17:00 - 19:00. Dagen på ugen og specifikke tidspunkter kan ændres fra gang til gang ved efterspørgsel. 

Tid/Sted
Mandag 17:00-19:00 Aalborg Klatreklub, Annebergvej
Gebyr
400,00 kr..

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram