Voksenmedlemsskab

Info
Som voksenmedlem får man adgang til klubben alle ugens dage kl. 00.00-23.59 med ens nøglebrik.
 
Alle nye medlemmer skal på obligatorisk introkursus, her vil man få udleveret en nøglebrik samt lære om klubben, sikkerhed, klatreteknik og møde nye klatrekammerater. Introkursus skal du tilmelde dig umiddelbart efter du har meldt dig ind i klubben. Dette kursus er gratis
 
Der afholdes løbende sikringskursus i førstemandsklatring (klatring med reb) som findes under tilmeldning.
 
Voksenmedlemsskab gælder fra man er 16 år.

OBS. Der er et indmeldingsgebyr på 400 kr. som er et engangsgebyr der går til nøglebrik, introkursus samt administrative omkostninger i forbindelse med ind- og udmelding.

Forsikring: Selvom klatring er sjovt og udfordrende, kan det også være en farlig sport. Klatring i Aalborg Klatreklub er på eget ansvar og man skal opføre sig ansvarligt overfor andre klatrere og selvfølgelig også sig selv.
Derfor vil vi gerne gøre opmærksom på at:
  • Du skal være dækket af din egen private ansvars- og ulykkesforsikring, når du klatrer i klubben. Klubbens forsikring dækker dig ikke.
  • Indendørs klatring er oftest dækket af almindelige forsikringer, men vi anbefaler at du tjekker med dit forsikringsselskab hvordan du er dækket af dine forsikringer, både når du klatrer i klubben, men også hvis du vil klatre på udendørs klippe.

Oprettelsesguide.png

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

VM Få pladser
Almindeligt medlemsskab
Tilmeldte: 724/725
Betalingsplan: Kvartals 01.01, 01.04, 01.07, 01.10
Ratepris : 600 kr.
Tilmeld venteliste
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram