Klubture

Begyndertur 

I Aalborg Klatreklub bestræber vi os efter at afholde en årlig begyndertur, hvor vi tager til Norge, Sverige eller Tyskland og klatrer på klipper. Turen ligger typisk i foråret. Begynderturen er åben for alle klubbensmedlemmer og der vil typisk være mere erfarende klippeklatre med til at guide begynderne. I forbindelse med klubturen afholdes der "inde til ude kursus", som vi anbefaler, at alle der skal klatre på klippe første gang deltager i.
 
Det er IKKE muligt at låne af klubbens udstyr i forbindelse med begynderturen. 
 
I 2019 var vi f.eks. i Kristiansand, Norge, her lejede vi et shelterområde, hvor vi sov i shelter og medbragte telte. Omkring 60 medlemmer deltog i turen.
 
 

Børnetur 

Børneholdet tager som også på klatretur i foråret, typisk i forbindelse med Kristi Himmelfartsferie. 
 

Øvrige turer

Klubbens medlemmer arrangerer selv internt forskellige turer i løbet af året, her tages der f.eks. til Spanien, Norge, Sverige, Frankring, Italien. Det er IKKE muligt at låne klubbens udstyr til at tage med på tur, men tilgengæld har klubben et bibliotek med diverse klatrefører man gerne må låne med på tur.
 
Ønsker man at have en klippeligenede oplevelse forinden man begiver sig på tur, anbefaler vi at tage en tur til Viborg og klatrer på "Bjerget", som er en kunstig klippevæg ved Viborg Klatreklub.
 
Det er også muligt at klatre på bunkerene i Løkken, her klatres der på beton med en højde på 2-6 meter. Huller og kanter i betonen giver anledning til mange "crimpet" boulderproblemer. Der er for nogle år siden blevet udarbejdet en fører der kan findes her: Løkken Bunker Boulders.
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram