Gæsteklatring - LUKKET

OBS: Gæsteklatring er hovedsageligt for folk der i forvejen klatre og som er i Aalborg i en kort periode eller blot ønsker at besøge vores klub. Derudover er det også for vores medlemmer til at invitere venner og bekendte med til at klatre. Er du helt ny til klatring og ønsker at prøve det inden du melder dig ind henviser vi til vores gratis prøveklatring den først søndag i måneden.
 
Det er mulig at gæsteklatre i Aalborg Klatreklubs klubtider op til 5 gange om året, ønsker man at klatre mere kan man blive medlem af klubben. Det koster 50 kr at gæsteklatre og betales med mobilepay på nummeret: 
 
Der kan findes en vejledning til betalingen i klubbens køkken på førstesal. 
 
Ønsker du at gæsteklatre ringes der på vores dørklokke (bank ikke på døren) inden for klubtiderne hvorved et medlem vil komme og lukke dig ind.
 
Medlemmer af klatreklubber der hører under dansk klatreforbunds gæsteordning kan klatre i aalborg klatreklub op til 5 gange om året. Er du i tvivl om din klub hører under gæsteordningen findes en liste her
 
BEMÆRK: Der kan forekomme kontrol i klubben hvor der forspørges efter bevis for betaling. Ingen fremvisning medfører øjeblikkelig udsmidning fra klubben.