Velkommen til Aalborg Klatreklub

Infomøde om DM 2022

Vi er så heldige at vi skal holde DM i lead og bouldering i uge 25 denne sommer Det bliver stort og spændende og for at løfte opgaven har vi brug for en masse hænder. Vi holder infomøde onsdag d. 19 januar kl 19.00, hvor vi vil fortælle lidt om hvad der kommer til at ske. Vi håber at se så mange medlemmer som muligt

Covid restriktioner og anbefalinger                        

Grundet de stigende smittetal, og de seneste restriktioner der er meldt ud fra Myndighederne, skal der bæres mundbind ved indgang til klubben gældende fra børn over 12 år. 
Vi holder selvfølgelig skarpt øje med nye anbefalinger og restriktioner så følg med her og på Facebook for opdateringer.

Please be aware that all members over the age of 12 must wear a facemask when entering the building. Due to the high infection rates we will be keeping an eye out for new recommendations and restrictions – we will keep you posted here and on our Facebook group.

Flotte resultater til DM i lead 2021 

D. 13 november blev der afholdt DM i lead i Blocs and Walls og der var 5 medlemmer med fra Aalborg Klatreklub: Johannes Pielmeier, Max-Emil Dahlgaard, Vigga Bue Lønskov, Alexander Nesgaard Wibrandt og Sienna Lily Fejfer. Der var placeringer til både Johannes i Junior og Max-Emil i Youth B. Resultatlisten kan ses her.

Vil du gerne prøve kræfter med klatring?  

Så kom til vores prøveklatring som finder sted den første søndag i hver måned kl. 13.00-15.00. Det foregår på vores adresse Annebergvej 55, 9000 Aalborg, det er gratis og vi har udstyr du kan låne. Så kom i praktisk tøj med plads til bevægelse. Vi ses!

Klatring er igen åbent 

Du kan melde dig ind her. 

Det er nu igen muligt at medbring gæsteklatrere. Du må max medbringe 4 gæster på en gang.
- Husk at betale via Mobilepay 747620. Regler og nummer findes også på opslagstavlen i køkkenet.

Det er muligt at benytte lånesko der forefindes til højre for indgangen til boulderen i stueetagen. Det er ikke muligt at låne reb eller sele. Ved rebklatring skal reb være min. 40 m.

Ved klatring udenfor på svampen skal i selv medbringe crashpads – klubbens crashpads stilles IKKE til rådighed.

The climbing club is open again

You can sign up as a member here.

You can now bring guest climbers but no more than 4 guest climbers at once
- Remember to pay via Mobilepay 747620. The terms and Mobilepay number is also on the notice board in the kitchen.

It is possible to borrow climbing shoes from the club. They can be found to the right when entering the downstairs boulder.  It is not possible to borrow a harness or rope from the club. You can bring your own rope for lead climbing which has to be at least 40 metres.


Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til info@aalborgklatreklub.dk.
If you have any questions please write to info@aalborgklatreklub.dk.

Du kan også følge os på Facebook

Er du allerede medlem, så tjek vores Facebook-gruppe.