Velkommen til Aalborg Klatreklub

Prøveklatring (første søndag i hver måned) er aflyst på ubestemt tid

Klubbens bestyrelse har valgt at aflyse den gratis prøveklatring som plejede at foregå den første søndag i hver måned. Dette skyldes, at klubben nærmer sig loftet for antallet af medlemmer.

Flotte præstationer til DM i lead!

Lørdag d. 26 november lagde Aarhus Klatreklub rammerne for DM i lead og Aalborg Klatreklub havde hele tre medlemmer med, Max-Emil Dahlgaard, Vigga Bue Lønskov og Johannes Pielmeier. Alle tre kvalificerede sig til finalen. Vigga Bue Lønskov blev nr 3 i finalen og det er bare mega flot! Tillykke Vigga og tilykke til vores tidligere stjerneklatrer, Thomas Blaabjerg, der fløj op af finaleruten og indkasserede førstepladsen. I er mega seje alle 4!


Aalborg Åben var så fedt!

Vi er så glade for at I kom og gav os en fed dag, med godt humør og gode betaer. Altid dejligt at se hvordan klatrere hepper på hinanden og deler tips! Tillykke til Folke Janiesch, Annika Lorentzen og Evgeniya Beletskaya med hhv. 1., 2. og 3. tredjepladsen for kvindersamt Johannes Pielmeier, Max-Emil Dahlgaard og Jens Christian Roesen med hhv. 1., 2. og 3. pladsen for mænd. Evgeniya blev klubmester for kvinder og Johannes for mænd.
Tusind tak til til deltagerne, de frivillige, rutebyggerne og vores klubvært, Malte, samt Aalborg Chokoladen og Friluftsland for lækre præmier. Vi glæder os allerede til at se jer igen næste år.


Vil du gerne prøve kræfter med klatring?

Så kom til vores prøveklatring som finder sted den første søndag i hver måned kl. 13.00-15.00. Det foregår på vores adresse Annebergvej 55, 9000 Aalborg, det er gratis og vi har udstyr du kan låne   

Der er også andre muligheder for at prøve at klatre hos os: 

  1. Hvis du er medlem af en anden klatreklub der er med i DKLAF's gæsteordning, kan du prøve at klatre i vores klub 5 gange på et år.
  2. Du kan også prøve dine kræfter af for en dagstur for 75 kr. (Denne ordning må max benyttes 10 gange) (MobilePay*)
  3. Hvis du inviteres af et medlem, kan medlemmet betale 50 kr., for at du kan prøve vores seje vægge (max 3 gange/årligt). (MobilePay*)

*Betales via MobilePay til 747620.

Så kom i praktisk tøj med plads til bevægelse. Vi ses!
Obs. Prøveklatring holder sommerlukket i juli og august.

Klatring er igen åbent 

Du kan melde dig ind her. 

Det er nu igen muligt at medbring gæsteklatrere. Du må max medbringe 4 gæster på en gang.
- Husk at betale via Mobilepay 747620. Regler og nummer findes også på opslagstavlen i køkkenet.

Det er muligt at benytte lånesko der forefindes til højre for indgangen til boulderen i stueetagen. Det er ikke muligt at låne reb eller sele. Ved rebklatring skal reb være min. 40 m.

The climbing club is open again

You can sign up as a member here.

You can now bring guest climbers but no more than 4 guest climbers at once
 - Remember to pay via Mobilepay 747620. The terms and Mobilepay number is also on the notice board in the kitchen.

It is possible to borrow climbing shoes from the club. They can be found to the right when entering the downstairs boulder.  It is not possible to borrow a harness or rope from the club. You can bring your own rope for lead climbing which has to be at least 40 metres.
Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til info@aalborgklatreklub.dk.
If you have any questions please write to info@aalborgklatreklub.dk.

Du kan også følge os på Facebook

Er du allerede medlem, så tjek vores Facebook-gruppe.Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram