Kære Medlem


Så er vi kommet godt i gang med 2022, vi vil med denne mail fortælle lidt om nogle af de ting der sker i klubben. Eftersom der er mange informationer, kan du finde et kort resume i enden af mailen. A short summery in English is at the end of the mail.

Opstart af børneklatring

Børne/Junior holdet er igen i gang i klubben og vi vil derfor gerne komme med en opfordring om at vise hensyn til deres klatring, mange af børnene har kun mulighed for at klatre den ene gang om ugen. Derudover er Børne/Junior Trænerne begyndt at anvende tavlen der står lige inden for døren. På denne tavle står der hvor børnene hovedsageligt vil være den kommende træningsgang - vis venligst hensyn og anvend faciliteterne uden om deres område.

Træk testning af top ankre slut 27. januar

Alle top ankrer samt autobelay (topas) ankre er blevet træktestet af Force Technologies. Testen er blevet udført for at vi er sikre på at alle ankrer fortsat, lever op til belastningskravene, hvilket de selvfølgelig gjorde ??

Generalforsamling marts

Den ordinære generalforsamling kommer til at finde sted den 21. marts, officielindkaldelsen hertil vil derfor snart forelægge, så sæt et kryds i kalenderen allerede nu. Skulle du derfor har lyst til at opstille bestyrelsen og har spørgsmål hertil er du mere end velkommen til at kontakte os.

Udskiftning af gamle madrasser (balkon og stue)

På den ekstra ordinære generalforsamling d. 29. juni 2021 blev det vedtaget at bestyrelsen kunne indkøbe nye madrasser til klubben og de er nu på vej!

Madrasserne leveres af Benky climbing og vil blive opsat snarest muligt, vi skal derfor have fjernet de gamle madrasser og får brug for en hjælpende hånd, vi melder ud når vi har en fastsat dato fra Benky. Skulle du i øvrigt have behov for at stykke madras vil der også være rig mulighed for at få et stykke med hjem når vi fjerne de gamle.

Eftersom Bencky selvfølgelig skal bruge ny skum til de nye madrasser vil dette højst sandsynligt blive leveret en fredag og det vil komme til at fylde i klubben. Du kan derfor godt opleve begrænset tilgang til klatrefaciliteterne under opsætningen af de nye madrasser.

Bouldercup 2. april

Lørdag den 2. april vil der blive afholdt Bouldercup i Aalborg klatreklub.

Bouldercup er en officiel cup konkurrence under Dansk klatreforbund (DKLAF). Konkurrencen er med problemer fra blå-sort sværhedsgrad. Der vil komme rutebygger udefra til at skrue problemerne og de vil blive hængene i klubben efterfølgende. Vi håber selvfølgelig vi vil se deltager fra Aalborg Klatreklub selv.

Har man ikke lyst/evnerne til at deltage i konkurrencen har vi også behov for hjælpende hænder i forbindelse med afholdelsen og forberedelsen af konkurrencen. Vi har behov for hjælp til, nedtagning af greb, hjælpedommer, isolationsvagt, indskrivning mm. Ingen af opgaverne kræver erfaring så hold dig ikke tilbage. Vi sørger selvfølgelig for forplejning for frivillige og godt selskab på dagen.

Tilmelding til konkurrence foregår via: (brug dit klubmodul login)

https://klatreforbund.klub-modul.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=831 (brug dit klubmodul login) Tilmelding som frivillig er via. https://forms.gle/7gYkPQiAQQTpgRF27

Har frivilligheden interesse så, hold dig også opdateret via. facebook gruppen:

https://www.facebook.com/groups/351951796766443/

DM-ugen 25-26. juni

DGI og DIF vil i samarbejde med over 25 idrætsforbund i år forsøge at afholde DM-uge, hvilket vil sige at der afholdes Danmarksmesterskaber i samme weekend. Vi skal derfor i Aalborg klatreklub være vært for afholdelsen af DM i bouldering. Har får vi besøg af de bedste voksen og Junior Boulderer i Danmark.

I den forbindelse har vi derfor også behov for hjælpende frivillige hænder til samme at løfte denne opgave. Mange af opgaverne vil være de samme som for Bouldercuppen, så vi skulle gerne have lidt erfaring når vi rammer DM.

Ved du allerede nu du har lyst/mulighed for at hjælpe så hold dig opdateret via. Facebook gruppen:

https://www.facebook.com/groups/351951796766443/

Blev mailen lidt for lang?

Så er der et kort resume her

 • Børneholdet er opstartet – de anvender nu tavlen inden for døren brug ikke det område
 • Vi har fået træktestet alle topankre
 • Husk generalforsamling den 21. marts, indkaldelse vil snart komme
 • Vi får udskiftet madrasserne på balkonen og i stuen, vi har behov for hjælp til at fjerne gamle madrasser 19-20 februar.
 • Vi afholder bouldercup 2. april, tilmeld dig hvis du har niveauet/lysten. Vi har også behov for hjælp med diverse opgaver
 • Vi afholder DM i bouldering i weekenden 25-26. juni skriv det i kalenderen vi får også behov for hjælp der.
 • Vi håber på et forsat godt klatre år, med masser af fede oplevelser.

  Med venlig hilsen

  Aalborg Klatreklubs bestyrelse

  Short summary in english

 • The children’s team have started climbing, please be aware of where they are climbing and give them their space
 • All top anchors have been pull tested with regards to the standards
 • Remember general assembly in Marts, invitation will soon be sent
 • We will have new madrassas installed at the (balcony and the lower floor) from the 21. February, we therefore need help with removing the old the 19 and 20 February
 • A bouldercup competition will be in the club the 2. April, the competition is with problems from blue-black grading. You can therefore participate or help with the competition. Sign up for participation here https://klatreforbund.klub-modul.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=831. Or join the facebook group https://www.facebook.com/groups/351951796766443/ if you want to help.
 • We will be the host for the Danish championship in bouldering in the weekend 25-26. June and will need your help.
 • Nyheder

  Sponsorer